Huisartsen Otaredian & Ramdin

Welkom op de website van

huisartsen Otaredian & Ramdin.

Tijdens onze openingstijden zullen wij uw gezondheidsvraag zo snel mogelijk beantwoorden. Meestal kunt u dezelfde dag nog terecht voor een consult.

Onze praktijk is open voor inschrijving. Neemt u gerust contact op voor vragen hierover.

Praktijkinformatie

Wij verlenen hoogwaardige en uitgebreide eerstelijns zorg. Wij hebben onder andere speciale spreekuren voor suikerziekte, hoge bloeddruk, COPD, astma, preventie van hart- en vaatziekten, preconceptie en soa-screening. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kleine chirurgische ingrepen, therapeutische injecties en voor het plaatsen van een spiraal of Implanon.

De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum “Calandria” op de Verheeskade 509L. Dit is op de hoek van de winkels Praxis en  Jysk. 

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Bel voor niet levensbedreigende maar wel spoedeisende hulp onze spoedlijn: 070-3805585

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, van 08:00-12:30 uur en 14:00-17:00 uur. U dient altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt de praktijk bellen voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 8:00 en 12:00.  Indien u dezelfde dag nog langs wilt komen verzoeken wij u voor 10:00 te bellen. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, belt u de doktersassistente dan voor 12:00 uur zodat de huisarts u op het afgesproken tijdstip terug kan bellen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wij verzoeken u bij verhindering uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Indien u niet tijdig afzegt, wordt dit bij u in rekening gebracht. Deze kosten worden u niet vergoed door de verzekering.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Voor het aanvragen van huisbezoeken op dezelfde dag belt u voor 10:00 uur.

Telefonisch spreekuur

Telefonisch spreekuur huisarts
U kunt bij de praktijkassistente een afspraak maken voor het terugbelspreekuur van de huisarts. U belt dan de assistente voor 12:00 uur.  De huisarts belt u dan op het afgesproken tijdstip terug. U kunt ook zelf met de huisarts bellen tussen 15:30 en 16:00 uur.

Avond-,nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost/doktersdienst

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost/doktersdienst. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen onze regio samen.

Openingstijden
Iedere werkdag na 17:00 uur, op zaterdag, zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend.

Afspraken
U belt altijd met 070-3469669 voor het maken van een afspraak. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost
Kijk op www.smashaaglanden.nl voor de huisartsenpost bij u in de buurt.

Assistentie en praktijkondersteuning

Onze assistente Brenda of Sarita staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten.

U kunt bij de assistente verder terecht voor: herhaalrecepten, het meten van de bloeddruk, aanstippen van wratten, verbinden van wonden, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, zwangerschapstest, urine onderzoek, suiker- en Hb-controle, uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek), zwachtelen en tapen, verstrekken van informatiefolders.

Onze praktijkondersteuner somatiek (POH-S) Stella van den Berg is, samen met de huisarts, verantwoordelijk voor de zorg en controle van chronische aandoeningen zoals suikerzieke, astma, COPD en hart- en vaatziekten.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kortdurende psychologische begeleiding door de POH-GGZ (praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg).